Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Milliárdos esküvői partin lépett fel Justin Bieber Indiában (videók)

Justin Bieber elvállalt egy olyan munkát, ami valószínűleg többet fizetett számára, mint több koncert egyszerre.

...svg content...Fotó: Justin Bieber kanadai popénekes lengeti a kockás zászlót a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Las Vegas-i Nagydíjának futama előtt a versenypályán 2023. november 19-én. MTI/EPA/Etienne Laurent
Relax
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre nagyobb trenddé válik a világsztárok körében a haknizás, ami természetesen össze sem hasonlítható azzal, mint amit például Magyarországon látunk, mert ebben az esetben felfoghatatlanul sok pénzről van szó.

Nem ez az első alkalom, hogy Indiába hívnak meg egy nemzetközi sztárt, aki a fellépésével szórakoztatja a násznépet. A TMZ azt írja, legutóbb Justin Bieber tett így, aki egy indiai milliárdos család esküvőjén nyűgözte le a nagyérdeműt. Együtt énekelt a közönséggel, akik személyesen találkozhattak az énekessel. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Anant Ambani és Radhika Merchant sangeetjére érkezett Mumbaiba Bieber, és nem okozott csalódást. Több felvétel tis megosztott a nagy pillanatról, maximálisan kitett magáért, nem panaszkodhattak a családtagok. Pár hónappal ezelőtt Rihanna lépett fel egy indiai esküvői ceremónia előtt, aki szintén dollármilliókat kapott azért, hogy csináljon egy kis show-t.

Bieber jelenleg Ramsay Hunt-szindrómában szenved, emiatt is mondta le a Justice névre keresztelt turnéját, de úgy tűnik, ezt a ziccert most nem akarta kihagyni, ami szépen hozott a konyhára. Vannak, akik támadják emiatt, mondván, ezzel az erővel az átlagemberek előtt is felléphetne, bár ez a show kevésbé lehetett megerőltető számára, mint egy olyan koncert, ahol ezernyi fényjáték veszi körbe, és mellette másfél órán keresztül táncol.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.