Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Milák Kristóf megállíthatatlan, 200 méter pillangón is nagyot úszott

Azzal, hogy Milák Kristóf sok időt hagyott ki az úszásban, még inkább megmutatja, mennyire kivételes tehetség, hiszen olyan időket fut, amikkel nem lehet versenyezni.

...svg content...Fotó: A későbbi győztes Milák Kristóf a férfi 100 méteres gyorsúszás döntőjében az úszó országos bajnokságon a Duna Arénában 2024. április 9-én. MTI/Kovács Tamás
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Korábban már mindenki hallhatta a nagy hírt, miszerint Milák Kristóf és Hosszú Katinka visszatért. Milák azonnal győzelemmel tért vissza, és már azt is tudni, valójában ki áll a fantasztikus formája mögött, hosszú kihagyás ide vagy oda.

Sokat nem várt a folytatással, mert 200 méter pillangón is odatette magát, nagyszerű időt ment a Duna Arénában zajló országos bajnokság előfutamán. „A szám olimpiai, világ- és Európa-bajnoka, világcsúcstartója 1:55.43 perces idővel csapott célba, legközelebbi hazai riválisa, Márton Richárd ennél több mint három másodperccel volt lassabb (1:58.44).” – írja az MTI. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

A 24 éves olimpia bajnok kiváló formában van, és már javában készül a döntőre. A döntőket 17 órától a Duna World élőben közvetíti, érdemes lesz figyelni az eseményeket.

Liner/MTI