18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Mihalik Enikő szülés előtt, csodálatosan néz ki

Fotó: Instagram/Mihalik Enikő
not image

Hujber Dávid

2021. július 18. - 02:06

Az intim részeket természetesen kitakarta a világhírű modell, aki ebben a formájában is csodaszépen mutat, szinte ragyog.

Mihalik Enikő abszolúte a mi generációnk tagja, aki meghatározó részévé vált a modellkedésnek, nemzetközi szinten is. 1987. május 11-én született Békéscsabán, ahonnan hatalmas utat tett meg, és a világ egyik legismertebb modelljévé vált.

Sokáig nem ismerhettük a nevét, majd egyik pillanatról a másikra hatalmas népszerűségre tett szert, és az évek alatt túlzás nélkül állhatjuk, hogy bejárta a világot, számtalan világmárkát képviselt, és olyan kifutókon jelent meg, amikről a többség csak álmodozhat.

Az élete nemrég nagy változáshoz érkezett, hiszen megházasodott és teherbe esett. Ezzel egy minden eddiginél különlegesebb időszak vette kezdetét számára, amire mindig is vágyott. Az élet olyan kártyákat terített elé, melyek ezidáig ismeretlenek voltak.

Fördős Zé sonkás tükörtojása reggelire, de honnan…

Idén márciusban jelentette b e, hogy várandós az első gyermekével, és kislánya lesz. Nem kizárt, hogy örökölni fogja édesanya tökéletes génjeit, és később ő is modellként dolgozhat. Addig még hosszú idő fog eltelni, és a legfontosabb, hogy egészséges legyen.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.