Clouds
21 Budapest
Dollár
346,81 Ft
Euró
370,65 Ft
Font
431,44 Ft
Bitcoin
27,128 $

Kezével takarja fedetlen kebleit Mihalik Enikő

Fotó: Mihalik Enikő magyar modell a Victoria's Secret amerikai áruházlánc londoni divatbemutatóján 2014. december 2-án. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mihalik Enikőről már nem egy hasonló minőségi divatfotó látott napvilágot, és többek között ez is nagyon jól áll neki.

Mihalik Enikő minden idők egyik legismertebb magyar modellje, aki nagy és hosszú utat járt be. Messziről indult, és igen magasra ért fel, miközben olyan kifutókon jelent meg, ami sokak számára álom marad.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Manapság is sokan szeretnének modellek lenni, de ez messze nem ilyen egyszerű. Hiába szép valaki, ha nem rendelkezik azokkal a különleges tulajdonságokkal, melyek segítségével kimagaslik a tömegből.

Valakiről elegendő egy fotót készíteni, és mindent elárul a karakteréről. Színészi képességek sem ártanak egy sikeres modell esetében, és többek között ez is megvan Enikőben, aki elsősorban már édesanya.

Boldogan éli az életet, és folytatja a modellkedést, nemrég újabb csodálatos fotók jelentek meg róla. Enikővel igazán kivételes lehet a munka, mert nagyon extrán mutat a fotókon, és komoly tapasztalattal rendelkezik.

Ezúttal részben fedetlen keblekkel is láthatjuk őt, ahogyan a jobb kezével eltakarja az intimebb részeket. Sőt, egy olyan fotó is készült, melyen nem takarja el a kebleit, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.