Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,19 Ft
Euró
392,24 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
57,222 $

Fontos bejelentést tett a Microsoft az Xbox kapcsán

Igyekeznie kell annak, aki még tartalmat szeretne letölteni a két generációval ezelőtti konzolhoz.

...svg content...Fotó: Pexels / Illusztráció
Konzol/Videójátékok

Kiss László

Szerkesztő

A Microsoft július végén végleg leállítja az Xbox 360 konzol digitális játékboltját, lezárva ezzel egy jelentős korszakot a játékipar történetében.

A vállalat hivatalos közleménye szerint 2024. július 29-én végleg bezár az Xbox 360 digitális áruháza. A lépés, amelyet a Microsoft már tavaly augusztusban előre jelzett, jelentős változást hoz a két generációval ezelőtti konzol felhasználói számára, az áruház bezárását követően ugyanis nem lesz lehetőség új tartalmak vásárlására a platformon. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

A Microsoft azonban gondoskodik meglévő ügyfeleiről, a bezárás dátumáig megvásárolt digitális tartalmak továbbra is elérhetőek és letölthetőek maradnak. A felhasználók a Beállítások menü Fiók almenüjében található Letöltési előzmények felületen keresztül férhetnek hozzá korábban megvásárolt termékeikhez.

Fontos kiemelni, hogy az áruház bezárása nem érinti az online többjátékos módokat, ezek a funkciók ugyanis továbbra is zavartalanul működnek majd. Emellett a fizikai adathordozón megvásárolt játékok működését sem befolyásolja az digitális bolt megszűnése.

A bezárás előtt a Microsoft jelentős árengedményeket vezetett be az Xbox 360 játékboltjában, ami lehetőséget biztosít a játékosoknak arra, hogy az utolsó pillanatban is bővíthessék játékgyűjteményüket.

Reagált az itthon is akkumulátor-gyárakat üzemeltető SK ON a pénzügyi nehézségekkel kapcsolatos hírekre

Az utóbbi napokban felröppent hírek szerint a vállalat vezetősége vészhelyzetet jelentett be a folyamatos veszteségek miatt, ám az SK ON szerint csak elkerülni szeretnék azt.