Clouds
21 Budapest
Dollár
344,39 Ft
Euró
370,61 Ft
Font
431,39 Ft
Bitcoin
26,860 $

Mészáros Norina felsikoltott a konyhában Young G sérülése láttán (videó)

Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem ment minden simán a Hal a tortán legutóbbi epizódjában, aminek ideje alatt Young G-nek kellett a konyhában tevékenykednie.

Young G is igent mondott a Hal a tortán új évadára, és nagy elánnal vetette bele magát a versenybe. Zámbó Krisztián is része a mezőnynek, aki elárulta a rappernek, már három jéggyűrűt is adott a szerelmének.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Young G igyekezett mindent jól csinálni, de nem chef a szakmája, és azt sem lehet mondani, hogy imád főzni. Krisztián már annál inkább, és ezt többek között A Konyhafőnökben is bizonyította Rácz Jenő csapatában.

Most a TV2 képernyőjén igyekszik bizonyítani, és nem is lehet más célja, mint az első hely. Tekintve azt, hogy mennyit fejlődött, reális esélyekkel indul, addig Béci már kevésbé, de talán nem sértődik meg ezen.

Mellette szól, hogy 100%-os intenzitással pörög, és nemrég szó szerint a vérét adta ehhez. Egy óvatlan pillanatban elvágta az egyik ujját, majd a felesége, Mészáros Norina felsikoltott, és jöhetett a gyors beavatkozás.

Béci fájdalmai hamar kiültek az arcára, a só marni kezdte az ujját, viszont nem akart sok időt vesztegetni ezzel. Végül csak elkészültek az ételek, és jöhettek a vendégek értékelni, így a pontok sem maradtak el.