Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,845 $

Mészáros Lőrinc fia balesetet szenvedett egy romániai ralin

Úgy tudni, jelenleg is kórházban van.

...svg content...Fotó: MTI/Krizsán Csaba
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint ifjabb Mészáros Lőrinc, Mészáros Lőrinc fia szombaton balesetet szenvedett. Úgy tudni, hogy a romániai Biharban megrendezett Baja Satu Mare tereprali-bajnokságon vett részt versenyzőként, s a verseny során autójuk egy másikkal ütközött.

A Telex szúrta ki, hogy Ovidiu Domide, a szervező klub elnöke a Bihoreanul portálnak nyilatkozva elárulta, két autó ütközött a versenyen, miután az egyik sofőr navigációs hibát követett el. A baleset következtében az egyik sofőr lába megsérült, miután az autó oldalát érte az ütközés. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Domide azt is megosztotta, hogy a sérült eszméleténél volt, talpra is tudott állni, s bár a versenyorvos orvosi segítséget ajánlott neki, a férfi azt visszautasította, mondván, inkább Magyarországon kér egészségügyi ellátást.

A legfrissebb információk szerint azonban ennek ellenére mégis beszállították a nagyváradi sürgősségi kórházba az ifjabbik Mészáros Lőrincet, ahol az orvosok felmérték az állapotát. Később a kórház koordinátora megosztotta, az áldozatnak „több sérülése volt, de nem túl súlyosak”. A baleset miatt kis időre felfüggesztették a versenyt, ám később folytatódott.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Kiderült, mikor döntött a visszalépésről Joe Biden

Egyre több mindent tudni Joe Biden visszalépéséről, aki jó eséllyel az elnökség leadása után visszavonul.