Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Messiék ellen tér vissza Suárez Uruguay válogatottjába

Újból számítanak a 36 éves klasszisra hazája nemzeti csapatában.

MTI/EPA/Tolga Bozoglu
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az elmúlt hónapokban már arról szóltak a hírek, hogy Uruguay válogatottjában eljött a generációváltás ideje, miután Luis Suárez a világbajnokság után kikerült a keretből, és az elmúlt nyolc találkozón nem is került vissza – írja az ESPN.

Marcelo Bielsa azonban úgy döntött, hogy Argentína és Bolívia ellen ismét lehetőséget biztosít a veterán játékos számára, aki remek szezont tudhat a háta mögött, és úgy tűnik, ismét csúcsformába lendült. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Suárez a brazil Grémio csapatánál töltötte az elmúlt szezont, 29 mérkőzésen pedig 16 góllal segítette csapatát, amely két kupát is, a Campeonato Gaúchót és a Recopa Gaúchát is elhódította a szezon során.

Uruguay válogatottjának nagy szüksége lehet a rutinos rókára, hiszen egykori csapattársa, Lionel Messi ellen lehet pár trükk a tarsolyában, és az argentin hatástalanítása kapcsán is akadhat néhány fontos instrukciója.

Luis Suárez ráadásul nem csupán a válogatottak összecsapása során találkozhat újból Messivel, korábbi sajtóhírek szerint ugyanis megállapodott az Inter Miamival, a következő szezontól pedig az amerikai csapatot erősítheti.