Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,71 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
464,27 Ft
Bitcoin
63,770 $

Hiába tért vissza Messi klubcsapatában, a válogatottban még nem biztos a játéka

Még nem tudni, bevetik-e Paraguay ellen Lionel Messit.

...svg content...MTI/EPA/JUAN IGNACIO RONCORONI
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Messi 36 éves kora ellenére továbbra is válogatottja egyik legfontosabb alappillére, és hiába nyitott két győzelemmel Argentína a világbajnoki selejtezőkön, Paraguay ellen is csak a három pont elfogadható a vb-címvédő számára.

Scaloni azonban korántsem biztos, hogy megkockáztatja Messi pályára lépését, hiszen – bár edzésbe állt a válogatottnál – továbbra sincs százszázalékos állapotban, miután megsérült a combhajlítója, ami miatt öt mérkőzést kényszerült kihagyni klubcsapatában. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Habár az Inter Miami a Cincinnati elleni mérkőzésen 35 percre beállították Messit, az 1-0-s vereség is jelzi, hogy továbbra sincs minden rendben vele, amit az argentin szövetségi kapitány nyilatkozata is megerősített.

„Beszélnem kell vele, és biztosnak kell lennem abban, hogy készen áll. Négy nap múlva újabb mérkőzés vár ránk Peru ellen, és most még nem tudom, hogy bevethető-e. Lehet, hogy játszik Paraguay ellen, de az is lehet, hogy mindkét meccset kihagyja” – vélekedett Scaloni.

Mint az ESPN emlékeztetett, Messi múlt hónapban győztes gólt szerzett Ecuador ellen az első világbajnoki-selejtezőjükön, ám a Bolívia elleni 3-0-s siker során nem volt a pályán, akkor izomproblémák miatt kellett kihagynia a meccset.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.