Videón Messi egészen zseniális szabadrúgásgólja Chile ellen

Fotó: Twitter/Selección Argentina
not image

Hujber Dávid

2021.június.15 - 06:16

Ugyanakkor ez a gól sem volt elegendő ahhoz, hogy Argentína begyűjtse a három pontot Chile ellen, ami csalódást jelent.

Lionel Messi jövője továbbra is kérdéses, mivel a legutóbbi hírek szerint még mindig nem kapott hivatalos ajánlatot a Barcelonától. A katalánok gőzerővel dolgoznak a dokumentumokon, hogy minden a helyére kerüljön, a tervezet már megvan egy ideje.

Az argentin klasszis továbbra sem kötelezte el magát, így még lehet esélye a rivális top-kluboknak, bár erősen valószínű, hogy a Camp Nou marad az otthona a következő két évre, majd az MLS, vagyis Amerika felé veszi az irányt.

Messi jelenleg az argentin válogatottban játszik a Copa Américán, ahol 1-1-es döntetlent értek el Chile ellen. Ez egyértelműen csalódás, de az aranylabdás rekorder így is felhívta magára a figyelmet, és az ő találata kellett ahhoz, hogy megszerezzék a vezetést.

Ezeket a csapatokat kaphatja a Fradi a BL-selejtezőben

A 33. percben volt eredményes egy zseniális szabadrúgásgólt követően, amire az 57. percben Vargas válaszolt. Brazíliával ellentétben Argentína csak egy pontot gyűjtött a nyitányon, és ennél többre lesz szükségük a folytatásban.

Brazília legközelebb Peru ellen fog játszani, miután Venezuelát sima 3-0-val küldték haza. A nézők többsége természetesen abban bízik, hogy Neymar és Messi lesznek ott a döntőben, amire még lehet esély.