Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

Jelentős nyereségbónuszhoz jutnak a Mercedes-gyár dolgozói

Fotó: Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Jörg Burzer, a Mercedes-Benz AG termelésért és ellátási láncért felelős igazgatósági tagja (b-j) a Mercedes új, teljesen elektromos SUV modellje, az EQB sorozatgyártásának megindítását bejelentő ünnepségen Kecskeméten 2021. október 22-én. MTI/Ujvári Sándor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Mercedes Benz Manufacturing Hungary dolgozói április 10-ig jelentős összeghez jutnak, köszönhetően a nyereségbónusznak.

Erről a Vasas Szakszervezeti Szövetség számolt be a hivatalos Facebook oldalán keresztül, hozzátéve, bruttó 870 ezer forintos bónuszról van szó. Ez pedig jelentős összeg, amit a Mercedes a dolgozói számára biztosít bónuszként.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

„Ahogy arról beszámoltunk tavaly, a Mercedesnél megkötött bérmegállapodásba bekerült a nyereségrészesedés kifizetése is. Ez az első Németországon kívüli gyár, ahol ilyen intézkedést sikerült bevezettetni” – írja a szakszervezet a bejegyzésében, amiről az Portfolio is beszámolt.