Dollár
423,88 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
19,181 $

„Miért így állt a mentőautó a rakparton?“ Parkolás miatt panaszolták be a mentőst

Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. május 23. - 11:29

F. Ákosnak nem tetszett, ahogy megállt a mentőautó a Bem rakparton, a Mentőszolgálat pedig válaszolt neki. 

F. Ákos egy áprilisi fényképest posztolt a közösségi médiába, amely mellett felteszi a kérdést, hogy miért úgy parkolt a mentő, ahogy, szerinte ugyanis ennek nem szakmai okai voltak. 

„Lett volna helye, hogy felálljon rendesen, de helyette szándékosan úgy állt le, hogy kerülgetni kelljen mindenkinek. Tudom, hogy hasznos, amit csinálnak, de ezt csak azért csinálta a sofőr, hogy mindenki lássa, milyen fontosak“ – írta. 

Az Országos Mentőszolgálattól megérkezett a válasz, akik foglalkoztak a kommenttel, amelyben „parkolás miatt panaszolták be az életmentőket“. 

„Tisztelt F. Ákos!

Tapasztalt gépkocsivezető bajtársunk meghallgatására nem került sor, hiszen ( mint az a melléken képen is jól látható ) a parkolóhely szabályos használata nagyban megnehezítette volna több mentésre szolgáló eszköz hozzáférését ( pl.: hordágy, hordszék, board teströgzítő ), ez pedig a beteg mozgatását és elszállítását akadályozta volna. Digitálisan rögzített adataink alapján a mentőautó 36 percet várakozott a helyszínen, az ezzel okozott kellemetlenségek miatt szíves megértését kérjük!“ – írják.