Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,845 $

Megverte ismerősét, majd két rendőrnek is bemosott ököllel egy baranyai férfi

A férfi mindenkivel agresszívan viselkedett, de mint kiderült, nem ez volt az első erőszakos esete.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Központi Nyomozó Főügyészség sajtóközleménye szerint egy baranyai férfi 2024. június 20-án a reggeli órákban megverte egyik ismerősét, ami miatt rendőri intézkedésre volt szükség. A rendőrök kiérkeztek a helyszínre, ám a férfi velük is agresszíven viselkedett, a rendőri felszólításoknak nem tett eleget, sőt, mindkét járőrt ököllel arcon ütötte.

Az egyenruhások a bántalmazás során 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség elrendelte a középkorú férfi őrizetét, majd gyanúsítottként hallgatta ki hivatalos személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt. Az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Mint kiderült, a vagyon elleni és erőszakos, személy elleni bűncselekmények miatt többszörösen büntetett elkövető ellen jelenleg is van folyamatban egyéb büntetőeljárás és nem is ismerte el a bűncselekmény elkövetését.

Noha elrendelték a férfi letartóztatását, mivel fennáll a bűnismétlés veszélye, gyanúsítottat korábban egy szintén erőszakos jellegű bűncselekmény elkövetése miatt szabadságvesztésre ítélték, így a tegnapi naptól ezen jogerős börtönbüntetését tölti.

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.