Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Megszólalt Suhajda Szilárd felesége, rövid közleményt osztott meg

Elmondása szerint mindannyiuk számára sokat jelentett, hogy annyian eljöttek a kedd estére szervezett megemlékezésre.

Fotó: A résztvevők emlékkönyvbe írnak, balról Legindi Tímea, Suhajda Szilárd hegymászó özvegye a férje emlékére rendezett gyertyagyújtáson a magyar hegymászók és barlangászok emlékhelyének sziklájánál Budapesten, a Szemlőhegyi-barlangnál 2023. május 30-án. Suhajda Szilárdot nem találta meg a Mount Everesten a keresésére május 26-án reggel indult mentőcsapat, ezért befejezték a keresést. MTI/Lakatos Péter
Ázsia

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban megírtuk, miszerint Suhajda Szilárd egykori iskolája, a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium a közösségi oldalán közölte, hogy gyertyát gyújtanak a magyar hegymászó emlékére, amelyre május 28-án, vasárnap este 8 órakor, az intézmény épülete előtt került sor.

Május 30-án, kedd este hasonló megemlékezést szerveztek Budán a Szemlőhegyi-barlang fölötti park felső részén, a Barlangkutatók emlékhelyén, amelynek kapcsán Szilárd felesége, Legindi Tímea egy rövid közleményt fogalmazott meg – írta az Infostart. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

A hegymászó hivatalos Facebook oldalán megjelent bejegyzést az extrém sportoló tisztelőinek, ismeretlen ismerőseinek címezte, majd köszönetet mondott, amiért tegnap is velük voltak, ami nagyon sokat jelentett mindannyiuk számára.

Mint ismeretes, a múlt hétre tervezte a 8848 méter magas Mount Everest oxigénpalack nélküli meghódítását Suhajda Szilárd expedíciós hegymászó, akiről szerdán csaknem 8800 méteres tengerszint feletti magasságból érkezett az utolsó GPS-jel.

Másnap többen is látták valamivel távolabb a hivatalos hegymászóúttól, a Hillary-lépcső tövében, pénteken pedig 3 serpát és egy helikoptert küldtek érte. Abban bíztak, hogy még élve megtalálják, sajnos azonban nem akadtak a nyomára, hivatalosan eltűntként tartják nyilván.

Nem mindennapi, zárás utáni akciót hirdetett az Auchan

A zárás utáni vásárlási lehetőség a törzsvásárlók számára lett meghirdetve.

Bekavarhat egy dolog azoknak, akik még idén igényelnék a CSOK-ot, vagy a Babavárót

A már megszokott módon rövidesen eljön az igazgatási szünet ideje, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban nem lehet hivatalos ügyeket intézni.