Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,36 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
67,989 $

Megszólalt az egyik férfi, akit megtámadtak az antifák

Dudog László a Blikknek nyilatkozva osztotta meg, hogy pontosan mi is történt Budapesten az elmúlt napokban: őt is megtámadták az antifák, akit brutálisan megvertek támadói.

...svg content...Fotó: Unsplash/Max Fleischmann
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a megdöbbentő leszámolássorozat csütörtökön kezdődött a fővárosban: három lengyel turista elindult egy békés városnézésre, amikor a Fővám téren hirtelen megtámadták őket az antifasiszták. Az áldozatok súlyosan megsérültek, többek között csonttörést szenvedtek.

Másnap a kegyetlen banda ismét támadásba lendült és egy gazdagréti dohánybolt alkalmazottját verték meg brutálisan, erről videófelvétel is készült. Az utcán sétáló T. Zoltán fejére olyan súlyos ütéseket mértek a támadók, hogy 20 öltéssel varrták össze a kórházban, azóta pedig szüleinél lábadozik. Soron kívül Cristiano Ronaldo megint történelmet írt a szaúdi ligában

A banda még aznap végrehajtott egy újabb támadást, ezúttal a Bank utcában egy koncertről hazafelé tartó párt vettek célba, majd pár óra múlva egy német párt bántalmaztak. Nyerges Béla, a BRFK Nyomozó Főosztályának vezetője a sorozatos támadások kapcsán úgy fogalmazott:

„Meglepő volt látni a támadásokról készült felvételeket, hogy azokban milyen nagy számban vettek részt nők. Volt olyan támadás, ahol a támadók fele nő volt.”

A legrosszabbul egy ismert zenész járt

A Blikknek nyilatkozó egyik áldozat, Dudog László, aki a nemzeti rock egyik ismert alakja, megosztotta, mi történt vele és párjával: talán ő járt a legrosszabbul az összes áldozat közül, ugyanis támadói hátulról viperával és boxerekkel támadtak rá és párjára, amikor a kitörésnapi megemlékezésről tartottak haza.

László, akit szinte felismerhetetlenre vertek az antifák, megosztotta, fél 12-kor kézen fogva sétáltak hazafelé párjával az V. kerületben, amikor a Bank és a Vadász utca sarkán megálltak beszélgetni. Magát a támadást nem tudja felidézni, elmondása szerint már csak arra emlékszik, ahogy a mentősök felkeltik.

A támadók hátulról leütötték viperával, mire szétnyílt a feje, amit a kórházban varrtak össze. A bal oldala teljesen feldagadt, felrepedt az arccsontja, és jelenleg gyógyszert kel szednie. Barátnőjét pedig a támadók kétszer combon szúrták, aki sokkos állapotba került, ám szerencsére a helyzethez képest már jobban érzi magát.

„Én biztonsági őr vagyok, de így nem tudok dolgozni, táppénzre kell mennem. Nagyon megviselt minket ez az egész. Nem merek az utcára kimenni, a kórházba is taxival megyek. Remélem, elkapják mindet és rájuk rohad a lakat a börtönben.”

Megint besült Észak-Korea kémműholdjának fellövése, felrobbant a rakéta

Nem sokkal azután, hogy Észak-Korea fellőtte a következő kémműholdját, újabb gondok akadtak vele.

Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

Az LMP jelöltje szerint biztosan nem ő nyerné meg a „ki van a legjobban Lázár Jánossal” versenyt, de azt gondolja, hogy a politikus Budapest-ellenes politikája visszaüthet.

Erősödéssel indította a napot a forint

Halvány erősödéssel indította a napot a forint, de ez még változat a nap végére, ami a devizapiacon mindig izgalmas.