Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Megszökött egy rab egy texasi börtönből, hajtóvadászat indult

A több vádpontban is bűnösnek talált és 20 évre rács mögé került férfi megszökött a börtönből.

...svg content...Fotó: illusztráció | unsplash
Észak-Amerika
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A A texasi bűnügyi minisztérium közölte, hogy hajtóvadászatot folytat egy szökevény után, aki megszökött a börtönből. Kidanny Robles 20 éves büntetését tölti rablásért és betöréses lopásért, valamint kábítószer-birtoklásért.

A hivatal tájékoztatása szerint a 33 éves Kidanny Robles eltűnését a texasi Angletonban található Clemens Unitból egy rutinellenőrzés során fedezték fel vasárnap éjfélkor. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

A tisztviselők szerint Robles nemes egyszerűséggel kisétált a létesítményből – mely a főbörtönön kívüli lakótábor az alacsonyabb szintű felügyeletet igénylő rabok számára. Miután 2021-ben feltételes szabadlábra helyezték, Robles 2023-ban visszatért a létesítménybe a feltételes szabadlábra helyezés megsértése miatt.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.