18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,754 $

Megölte és megette lánya hörcsögét, 1 év börtönre ítélték kegyetlen tettéért

Fotó: Unsplash/ Ricky Kharawala
Európa
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A nő a közösségi médiában több videót is megosztott visszataszító tettéről: a hörcsögöt megölte, feldarabolta, majd megette.

Meghökkentő és visszataszító esetről számolt be a New York Post: 12 hónap börtönbüntetésre ítéltek egy nőt, aki a közösségi médiában több videót is megosztott arról, ahogy kislánya hörcsögét megöli, feldarabolja, majd megeszi.

A brit bíró is “visszataszítónak” minősítette az esetet, melyet a 39 éves Emma Parker követett el még 2022 májusában. A nő a Facebookra több videót is feltöltött, ahogyan megöli kislánya Mr. Nibbles névre hallgató hörcsögét, miközben valaki nevet a háttérben.
Gordon Holt ügyész a bíróságon megosztotta:

“A közösségi médiában látott két videón a vádlott egy hörcsöggel látható, mely egy hörcsöglabdában van. A vádlott a labdát a kezében tartja, míg a másik kezében egy kés van. Fogja a kést, és beledöfi a labda nyílásán keresztül, a kést ide-oda mozgatva. Egy néző nevetése hallatszik, és azt mondja: “Beteg állat vagy te”.”

A brit nő a bíróságon elismerte, hogy megölte és megette Mr. Nibbles-t. Bűnösnek vallotta magát továbbá egy vádpontban, egy védett állat szükségtelen szenvedésének okozásában. A rendőrségnek azonban korábban azt állította, hogy “segített a hörcsögnek meghalni”, miután az egyik kutyája megharapta.

James House bíró azonban visszataszítónak minősítette a nő tettét, hangsúlyozva, hogy a vádlott az élő hörcsögöt szurkálta halálra, mielőtt megette volna. Egy állatorvos is véleményezte a szörnyű esetet, s úgy fogalmazott, 27 éves pályafutása alatt még soha nem hallott olyan szívbemarkoló hörcsögvisítást, mint amilyet Mr. Nibbles adott ki, miközben a kegyetlen nő halálra szúrta az állatot. A nő azzal próbált védekezni, hogy drogfüggő volt, ám azt megtagadta, hogy felfedje dílerei kilétét.