Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

Megmutatta a OnePlus, mire képes legújabb, 120 Hz-es kijelzőjük

A kínai telefongyártó rendszerint élen jár az új technológiák piaci bevezetésében, most pedig megnézhetjük, legújabb újdonságuk pontosan milyen mértékben javíthatja majd a felhasználói élményt.

Smart

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Pete Lau olyan név a technológiai iparban, mint Elon Musk az autóiparban vagy Donald Trump a politikában, ugyanis mindannyiukban közös, hogy előszeretettel használják a Twittert a követőikkel történő kommunikációra.

A OnePlus ügyvezetőjének egyik jó szokása, hogy rendszerint idő előtt leplezi a vállalat különböző fejlesztéseit, és nem történt ez másképp most sem, amikor két videót is közzétettek új, „videómanipuláló” technológiájukról. Soron kívül Folytatódik az F1-es Monacói Nagydíj, kövesd élőben

Az, hogy a OnePlus 120 Hz-es Fluid Display technológiája közel áll a sorozatgyártáshoz már régóta nem titkolt, ám annak érdekében, hogy ennek előnyeit a lehető legtöbb területen megérezzék a felhasználók, a gyártó egy egyedi MEMC chipet készített, ami extra képkockákat szimulál majd a 30 és 60 fps-sel rögzített videók esetében, így téve folyékonyabbá azokat az új csúcskészülékek 120 Hz-es kijelzőjén.

Maga a technológia egyébként nem új találmány, a csúcskategóriás okostévéknél egy ideje használják már a különböző gyártók, ám 2020-ban eljutottunk oda, hogy annak alkalmazása már az okostelefonkra is kiterjedt.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.