Megjelent Tóth Andi új albuma, angolul is énekel rajta

Fotó: TV2
Kult
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi az ígérteknek megfelelően kiadta az „utolsó” albumát, ami a „Lejtő” címet kapta, és várhatóan nagy siker lesz.

Tóth Andi az első albumát nem szánta nagy sikernek, majd egyik pillanatról a másikra mégis nagyon magasra emelték az új dalok. Elképesztő sikert hozott számára, miközben milliók kezdték el hallgatni a dalait, és jöttek is az új felkérések.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Akkor még csak nem is sejthettük, hogy ennek meglesz az ára, és Andi ismét mélyebbre kerül. Időközben Marics Peti személyében rátalált a szerelem, de a kapcsolatuk egy év után véget ért, nagyjából egy időben azzal a pillanattal, amikor bejelentette, nem énekel többé.

Ugyanakkor az „utolsó” albumát még felénekelte, ami javarészt korábban megírt dalokat tartalmaz, de vannak rajta olyan trackek is, melyek újak. Izgatottan várták a rajongók, mi sül ki belőle, és az időzítés is precíz volt, a Sztárban Sztár döntőjének napján.

Andi zsűriként vesz részt a döntőben, és már azt is tudhatjuk, a döntősök kikkel fognak duettezni. A híres énekesnő új albumán nemcsak magyarul énekel, hanem többek között angolul is, ám ezek mind klip nélküli dalok, legalábbis egyelőre.

Idővel talán klipeket is forgatnak az igazán hallgatott dalokhoz, és egyáltalán nem biztos, hogy Andi nem tér vissza a színpadra. Jelenleg a háttérben dolgozik egy stúdióban, és természetesen a televízióban is aktív szerepe vállal.