18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Meghökkentő részletek derültek ki a Thököly úti emberölésről

Kiderült, hogy egy fiatalabb férfi lökte az idős férfit a taxi elé, aki az ütközés következtében életét vesztette.

Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, január 27-én, 21 óra 40 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Budapest VII. kerületében, a Thököly úton egy kisvendéglő előtt kialakult dulakodásban egy férfi az úttestre lökött egy másikat, akit elütött egy autó. Olyan súlyosan megsérült az autó elé lökött férfi, hogy a helyszínen elhunyt. Az elkövető az esetet követően a helyszínről elmenekült.

A Tények információi szerint a támadó a mosdót kereste az egyik kocsmában, ahová be is ment. Mivel azonban fél óra múlva sem jött ki, két törzsvendég utána ment. Ki akarták tessékelni, emiatt dulakodás kezdődött. Az egyikőjüket a férfi még a kocsmában megütötte, a másikat pedig egy taxi elé lökte az utcán. Az idős férfi azonnal életét vesztette. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

A Tények úgy tudja, az idős férfi fején átment a taxi, így azonnal életét vesztette. A hatóságokat a kocsmából értesítették, ám mire a rendőrök kiérkeztek a helyszínre, a gyilkos elmenekült. Az ott élők először azt hitték, hogy baleset történt. A beszámolók szerint az elkövető 30 perccel a gyilkosság előtt lépett be a kocsmába, ahol a mosdót kereste, ahová be is ment.

Csakhogy közeledett a zárás, a férfi azonban még mindig a mosdóban volt, így a pultos arra kérte három törzsvendégét, hogy nézzék meg, mit csinál ilyen sokáig a férfi a mosdóban, s szólítsák fel a távozásra. Ekkor keveredett szóváltásba az elkövető és a három törzsvendég, a férfi pedig egyiküket meg is ütötte.

A kocsmából kifelé menet az elkövető vitába keveredett 66 éves áldozatával, akit aztán az utcán kilökött az autók közé. Ekkor épp egy taxi ment utasával a Thököly úton, s egyik pillanatról a másikra az áldozat a taxi elé zuhant. A taxisnak esélye sem volt megállni, halálra gázolta az idős férfit. Az elkövető ezután elmenekült a helyszínről. A rendőrség emberölés miatt nyomoz.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.

Újabb gyorshajtókat fogtak Óbudán

Sorra fogják a gyorshajtókat Budapest III. kerületében, ahol nagy sláger túl gyorsan hajtani, aminek megvan a maga veszélye.

Fizetőssé tennének egy budapesti iskolát, akár 100-150 ezres tandíjat is bevezethetnek

Átvenné az államtól a budapesti Tamási Áron Általános Iskola és Gimnáziumot az alapítványi Gábor Dénes Egyetem, 2025-től pedig tandíj bevezetését is tervezik.