Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
67,058 $

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a montenegrói válogatott 26 éves kapusa

Matija Sarkic mindössze 26 éves volt, amikor váratlanul utolérte a halál, aki a Millwall sztárkapusaként játszott.

...svg content...Fotó: EPA/OLIVIER MATTHYS
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A 26 éves korában elhunyt Matija Sarkic többek között a Wolverhampton, az Aston Villa, a Birmingham és a Stoke City játékosa is volt Angliában. A grimsbyi születésű Sarkic Montenegrót képviselte a válogatottban, ahol szintén sokan gyászolják.

Halálát a klubja jelentette be, akiket ugyancsak lesújtotta a hír, nagyon váratlanul érte őket a tragédia. Számos alkalommal képviselte hazáját a válogatott mérkőzéseken, és kiváló kapusnak mondhatta magát. A gyászba borult angol klub mély fájdalmát és részvétét fejezi ki a játékos családjának és barátainak – írja a Sky Sports. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Egyelőre részleteket nem közöltek, nem tudni, hogyan vesztette életét a sztárkapus, és arra kérik az embereket, tartsák tiszteletben a család magánéletét ebben a rendkívül szomorú és nehéz időszakban.

Ritka, amikor egy ilyen fiatal játékost ragad el a halál, aki ráadásul sikeres, és szép jövő előtt állt. Azonnal beindultak a találgatások a halálával, annak körülményeivel kapcsolatban, de hamarosan minden bizonnyal minden részletet nyilvánosságra hoznak. Utoljára június 5-én, tíz nappal ezelőtt lépett pályára Belgium ellen egy barátságos mérkőzésen, ami Montenegró 2-0-s vereségével ért véget.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.