Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,073 $

Elhunyt az X-Faktor korábbi sztárja, akit sokan szerettek

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Több infarktusa is volt, egy héttel ezelőtt pedig agyvérzést kapott, amiből már nem tudott visszatérni.

Tragikus hírről kell beszámolnunk, 62 éves korában elhunyt Kovács László Stone, akit sokan szerettek. Több mint 10 évvel ezelőtt, a 2012-es X-Faktorban bukkant fel, és egyik pillanatról a másikra rajongani kezdtek érte a nézők.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Az nlc.hu információi szerint az egykori zenész egy héttel ezelőtt agyvérzést kapott, majd lélegeztetőgépre került. A szervezete végül feladta a harcot, László örök álomra szenderült, nem bírta tovább.

Az NLC a cikkében azt írja, az X-Faktor versenyzőjének korábban infarktusa is volt, amiből még vissza tudott térni. Sajnálatos módon a legutóbbi eset olyan súlyos terhelést jelentett a szervezetének, hogy abból már nem épülhetett fel.

Évekkel ezelőtt a Blikknek adott interjút, melyben arról is mesélt, hogy már négy szívinfarktus van mögötte, míg 2017-ben Vietnamban trombózisa volt, majd Ausztráliában nagy vérrög keletkezett a kezében, amit le akartak vágni az orvosok.

„A koronavírust is elkaptam egy korábbi hullámban. A rajzolást csinálom, verseket is írok néha. Majd szeretnék zenét is szerezni, de most nem igazán tervezek, csak csinálom, amit kell” – mondta akkor az interjújában.