Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Megan Fox smink nélküli fotója felrobbantotta az internetet, a követők ledöbbentek

A Transformers sztárját korábban nem láthatták így, emiatt sokan el sem akarták hinni, hogy ő van a képen.

...svg content...Fotó: Instagram/Megan Fox
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Megan Fox kapcsán kétségtelenül kijelenthető, hogy egy gyönyörű és tehetséges színésznő, aki mindig meg tudja lepni valamivel a rajongóit. Legyen szó egy új hajszínről vagy egy extravagáns ruhadarabról, mindig ki tud tűnni valamivel. Voltak már hosszú rózsaszín és kék fürtjei is, utóbbit például a Coachella fesztiválra választotta.

Ám a friss posztjában beismerte, mindez eléggé megviselte a haját, ezért némi extra ápolásra volt szükség. Ehhez a Wella termékeit választotta, amiket be is mutatott az Instagramra feltöltött képein, ám a követők figyelmét sokkal inkább lekötötte az, hogy a Transformers sztárja smink nélkül látható az egyik fotón. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

A bőre makulátlan, az ajkain pedig talán némi szájfény látható, de a tőle megszokott smink hiányzik, mint ahogy a különleges ruhadarabjai és kiegészítői is, csak egy fekete melltartó és egy kockás pizsamanadrág van rajta. Sokak szerint Fox-ra rá sem lehet ismerni így, olyan, mintha nem is ő lenne, ennek pedig a kommentszekcióban is hangot adtak.

Volt, aki azt írta: „Ki ez?”, míg valaki más úgy fogalmazott: „Az AI megint teszi a dolgát”. Egy másik kommentelő pedig azt írta: „Nem is tudtam, kit nézek, amíg el nem olvastam, kié a fiók”.  Mások viszont azt állították, smink nélkül teljesen úgy néz ki, mint Kim Kardashian. De a ledöbbent és a gonoszkodó felhasználók mellett olyanok is akadtak, akik kiálltak a színésznő mellett.

Kiemelték, hogy Fox mindenféle kence nélkül is gyönyörű, azt pedig egyáltalán nem tudták mire vélni, hogy sokan negatív hangvételű kommenteket írnak, amiért kiposztolta ezt a képet. „Megan semmit sem csinálhat anélkül, hogy az emberek ne akarnák szétszedni. Csak tedd a dolgod, ne foglalkozz velük, csodálatos vagy!” – emelte ki az egyikük.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Mezőnek csapódott egy repülőgép Angliában

Egyelőre ismeretlenek a körülmények, de azt már tudni, hogy mezőre zuhant egy repülőgép az angliai Lincolnshire-ben.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.