18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
359,72 Ft
Euró
388,30 Ft
Font
433,51 Ft
Bitcoin
23,455 $

Forró: Megan Fox és Kim Kardashian félmeztelen feküdtek egymás mellett (18+)

Fotó: Instagram/Kim Kardashian West
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Igazi 18+ tartalom Megan Fox és Kim Kardashian főszereplésével, akik semmit nem bíztak a véletlenre, rendkívül szexik voltak.

Ha azt írjuk, hogy a következő tartalom erősen erotikával túlfűtött, akkor messze nem mondtunk el mindent. Két olyan világsztár kollaborált egymással, akik még mindig a világ legjobb női közé tartoznak, és igazi legendák.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Mindkét név sokat mondhat az embereknek, még azoknak is, akik nemigazán követik figyelemmel a divat világát. Megkerülhetetlen figurái a sztárok világának, így a közösségi médiának is, ahol rengeteg követőt számolnak.

Megan Fox, aki Hollywoodban is letette a névjegyét, lassan 16 millió követőnél jár az Instagramon, és csak úgy szórja magából a vonzóbbnál vonzóbb tartalmakat. Némelyikre még a szívverésünk is kiakad, vagy szimplán elkezdenek párásodni a szemeink.

Survivor: Zsófi megmondta a frankót, Sabira elkezdett szervezkedni mögötte

Nem csoda, mert Fox minden eddiginél szexibb, és a barátnője, Kim Kardashian sem panaszkodhat. A közösségi média egyik legnagyobb sztárjáról van szó, ami megkérdőjelezhetetlen ezzel a több mint 255 milliós követőtáborral.

Lapozó: 1 2