Clouds
21 Budapest
Dollár
344,74 Ft
Euró
371,11 Ft
Font
432,30 Ft
Bitcoin
26,950 $

Minden fotóját törölte Megan Fox az Instagramon, de szexi sorozattal tért vissza

Fotó: Colson Baker, művésznevén Machine Gun Kelly amerikai énekes, rapper, színész és producer (j) és Megan Fox amerikai színésznő a Good Mourning című film bemutatóján West Hollywoodban 2022. május 12-én. A filmet május 20-tól vetítik az amerikai mozik. MTI/EPA/Carloine Brehman
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valamiért Megan Fox minden korábbi fotóját törölte az Instagram oldaláról, aminek nem mellesleg több mint 20,6 millió követője van.

Megaxn Fox mindig is az egyik legvonzóbb nők egyike volt, és ez már nem fog változni. Nem fog rajta az idő vasfoga, és később sem fog igazán, kiváló genetikával rendelkezik, egy olyan szépség, aki láttán bárki felkapja a fejét.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Vonzóbbnál vonzóbb fotók készültek róla az évek alatt, hiszen modellként is dolgozik. Nem egy magyar sztár, híresség követi őt, többek között Sáfrány emese és Fásy Zsüliett, akik szintén nagyon csinosak.

Fox abszolúte a világsztár kategóriába sorolható, bárhol felismerik a világon, és rengetegen rajonganak érte. Nem csoda, mert kivételes vonalakkal, és olyan energiákkal rendelkezik, mint csak kevesen.

Lenyűgöző az a fajta határozottság, mely belőle árad, sok nő szeretne ekkora önbizalmat, de ez részben genetika kérdése. Összességében azonban jól fejleszthető, és mindenünk megvan ahhoz, hogy ezt elérjük.

Fox valamilyen oknál fogva minden korábbi fotóját törölte az Instagram oldaláról, gyakorlatilag lenullázta. A követői szerencsére megmaradtak, és cserébe egy olyan sorozattal állt elő, ami láttán mindenkinek kikerekednek a szemei.