Clouds
21 Budapest
Dollár
359,62 Ft
Euró
388,12 Ft
Font
433,09 Ft
Bitcoin
23,070 $

Megadná a 110 millió eurót a Real Madrid Bellinghamért?

Fotó: MTI/AP/Haszan Ammar
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Spanyol sajtóhírek szerint a Real olyan összeget készül ajánlani a fiatal brit játékosért, amit már a Borussia Dortmund sem utasíthat vissza.

A spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid vezetősége továbbra is aktívan dolgozik a 19 éves angol középpályás, Jude Bellingham átigazolásán. A spanyol Marcára hivatkozva a Bild arról ír, hogy a királyi gárda kész akár 110 millió eurót is fizetni a játékosért, és abban reménykednek, hogy ez már egy olyan összeg, amin a Borussia Dortmund is elgondolkodik.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Erre pedig van is némi esély, ugyanis korábbi hírek szerint a Dortmund épp ennyit szeretne kapni a játékosért, azonban egy esetleges licit során az összeg akár feljebb is kúszhat, amiben viszont a Real Madrid már nem szeretne részt venni.

A tárgyalások még ebben a hónapban felgyorsulhatnak, és úgy tudni, Bellingham sem bánná, ha a Real Madridban folytatná pályafutását, noha hazájából többek között a Liverpool, a Manchester City és a Manchester United is érdeklődik a szolgálatai iránt.

Bellingham minden sorozatot egybevéve 22 mérkőzésen vett részt a jelenlegi szezonban, melyeken 9 gólt szerzett, mellette pedig 3 asszisztot is kiosztott.