Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

Mbappé ugyanazokat kéri a Real Madridtól, mint tavaly a PSG-től

MTI/EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ami a franciáknál nem teljesült, az Spanyolországban megvalósulhat, ezzel pedig Mbappé jövője is eldőlhet.

Tavaly nagyon úgy tűnt, hogy bebiztosították Kylian Mbappé helyét a PSG-nél, a hónapokon át zajló félig-meddig nyilvános dráma befejezéseképp ugyanis végül sikerült vele szerződést hosszabbítaniuk. 

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Ám az igazi problémák még csak ezt követően jöttek, mivel Mbappé nehezményezte, hogy azok a feltételek, melyeket új szerződésének aláírásához szabott, nem valósultak meg az ígéretek ellenére sem.

Habár a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez korábbi nyilatkozata alapján elengedte Mbappét, a francia játékos elégedetlenkedése új lehetőségeket nyitott a spanyolok előtt. Ahhoz viszont, hogy elcsábíthassák a PSG-től, hasonló feltételeket kell vállalniuk, mint a párizsiaknak – írja a Fichajes.

Mbappé legfontosabb feltételei között olyan nevek szerződtetése lehet, akik biztosítanák a csapat ütőképességét – leginkább a Bajnokok Ligájában. Bár a Real Madrid címvédőként várja a folytatást, Ancelotti csapatára valóban ráférne némi erősítés.

A vb-döntőben triplázó csatár jelenlegi csapattársát, Achraf Hakimit szeretné a spanyoloknál látni, valamint Theo Hernandezt, aki a Milannal játszik, és akivel eddig a válogatottban küzdöttek egy célért. Egyik esetben sem lesz könnyű dolga Péreznek, de ha ez kell ahhoz, hogy Mbappét megszerezzék, várhatóan minden követ megmozgat majd az elnök.