Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Szenzációs videóval hangol Mbappé érkezésére a Real Madrid

Külön videós összeállítással is készült a Real Madrid azt követően, hogy bejelentették Mbappé szerződtetését.

...svg content...Fotó: EPA/SARAH MEYSSONNIER / POOL MAXPPP OUT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról már mindenki értesülhetett, Mbappé hivatalosan is a Real Madrid játékosa. Régóta vártak erre a szurkolók, de a francia végül aláírt, és első körben öt szezonra kötelezte el magát, amiért cserébe több mint 100 millió eurót kap. Cserébe az éves fizetése messze alacsonyabb lesz, mint amennyit Párizsban utaltak át a számlájára.

Mbappé érzelmes módon, régi fotók kíséretében reagált a bejelentésre, és ilyen izgatott még soha ezelőtt nem volt. A bemutatása még várat magára, ugyanis a francia válogatott is gőzerővel készül a közelgő Európa-bajnokságra, aminek Franciaország lehet az egyik legnagyobb esélyese, de bízzunk benne, hogy a magyar válogatott okozza majd a legnagyobb meglepetést. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

A madridisták szintén izgatottak, alig várják, hogy magára húzza a legendás mezt Mbappé, aki várhatóan csak később csatlakozik a kerethez az Európa-bajnokság miatt. Ha egészen a döntőig marad a tornán, a Real Madrid szurkolóinak tovább kell várniuk, mert a francia csatár azt követően nyaralni, pihenni megy.

Mbappé és a Real Madrid egymás által új szintekre érkezhet meg. Rengeteg a potenciál az együttműködésben, és épp ez az, ami igazán motiválhatja a feleket, akik maximálisan készen állnak a jövőre. A támadó a világ legjobb csapatához igazolt, akik idén a Bajnokok Ligáját is megnyerték. A Real egy látványos videós összeállítással köszöntötte Mbappét, miközben új rekordokra készül a LaLigában.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.