Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Mbappé elhalasztotta a pihenőt, máris megjelent a PSG edzésén

TÉMÁK:
#Mbappe
Roissy, 2022. december 19. Kylian Mbappé a francia válogatott többi játékosával Dohából hazaérkezik a Charles de Gaulle repülõtérre a Párizs melletti Roissyban 2022. december 19-én. Franciaország az elõzõ nap 4-2-re kikapott a katari labdarúgó-világbajnokság döntõjében játszott Argentína-Franciaország mérkõzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban a katari Loszaíl Stadionban. MTI/EPA/Christophe Petit Tesson
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Néhány napja még világbajnoki döntőn szerzett mesterhármast, most máris újra edzésbe állt Mbappé.

A katari világbajnokság aranycipőse, egyben a döntő francia hőse pillanatok alatt „klub-üzemmódba” váltott, és már szerdán a PSG edzőközpontjába utazott, hogy társaival készüljön a tavaszi szezonra.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Habár az első barátságos mérkőzésen Mbappé még nem volt ott, a 24. születésnapját kedden betöltő játékosnak így sem kellett volna még visszamennie klubcsapatához, ráért volna még lazítani.

Valószínűbb azonban, hogy munkával igyekszik túltenni magát a vb-döntő kudarcán, most pedig az a cél lebeghet a szeme előtt, hogy végre Bajnokok Ligáját ünnepelhessen a PSG-vel – írja a 90min.com.

Erre még minden esélye megvan, a nagy kérdésre azonban, hogy sikerül-e a nagy BL-menetelés, majd csak februárban kaphatunk választ, akkor folytatódik ugyanis a legrangosabb kupa, ahol a Bayern Münchennel találkozik a PSG.

A bajnokságban ebben az évben is dominál a párizsi csapat, és bár még néha-néha kell azért hátrafelé is nézniük, a PSG idén is bivalyerős, a Neymar-Messi-Mbappé hármas pedig talán még sosem volt ennyire ütőképes.