Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,98 Ft
Euró
395,09 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
59,302 $

Mbappé után 150 millió eurót sem sajnálna a Real Madrid egy újabb sztárjátékosra

A legfrissebb pletykák szerint Mbappé mellett egy másik nagy nevet is a csapathoz csábítanának.

...svg content...Fotó: Unsplash/Joshi Milestoner
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Miután évekig tartó találgatások után nemrégiben megerősítették, hogy Mbappé július elsején ötéves szerződést aláírva ingyen csatlakozik a spanyol klubhoz, úgy tűnik, a Real Madrid már egy másik feltörekvő csillagot is a célpontjai közé helyezett.

A Bajnokok Ligája és a La Liga győztese a következő szezonban Mbappé, Jude Bellingham, Rodrygo és Vinícius Jr játéktudásának előnyeit is kiélvezheti, az pedig további előnyt jelent a Real Madrid számára, hogy Mbappé szerződése lejárt a PSG-nél, így ingyen érkezik Spanyolországba. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Mindez azt jelenti, hogy a spanyol klub forrásokat különíthet el a jövőbeli igazolásokra, a BILD szerint pedig már kiszemelt is van, a Real Madrid ugyanis erősen fontolgatja Florian Wirtz leigazolását, akiért legalább 150 millió eurót kell majd letenni az asztalra.

Wirtz 49 mérkőzésen 18 gólt szerzett és 20 gólpasszt osztott ki,   és egyértelműen a csapat húzóemberévé vált a Bundesliga bajnoki címet jelentő menetelés során.

A Bayer Leverkusen vezérigazgatója, Fernando Carro korábban egyértelműen kijelentette, hogy Wirtz 2027-ig szóló szerződésében nincs kivásárlási záradék, így aki komolyan fontolgatja a leigazolását, annak legalább 150 millió eurót kell majd elkülönítenie erre a célra.