Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

Máris elfogták a maszkos budapesti támadókat, az egyik elkövető 19 éves

A rendőrség elfogta azt a két férfit, akik támadást hajtottak végre egy közösség tagjai ellen Budapesten.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség ezúttal is gyors és hatékony munkát végzett, nagyon rövid időn belül elfogták azt a két férfit, akik minden valószínűség szerint elkövették a hétfő délután a támadást egy budapesti közösségi házban tartott rendezvényen. A VIII. kerületben, a Mátyás téren hajtották végre az akciójukat a maszkos támadók, akik berendezési tárgyaltak rongáltak meg és bántalmazták a rendezvény egyik résztvevőjét.

A sértett könnyű sérüléseket szenvedett, majd a rendőrség egy villámgyors nyomozás végén azonosította a két feltétezett elkövetőt. Egyiküket Szentesen, másikukat egy budapesti koncerten fogták el 24 órán belül. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Kiderült, hogy az elkövetők 19 és 39 évesek, akiket kihallgattak, de a vallomást megtagadták. A fővárosi nyomozók őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat

Liner/MTI

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.

Lezuhant a Gazprom egyik utasszállító repülője Moszkva közelében

Tesztrepülés közben lezuhant egy Szuhoj utasszállító repülőgép Moszkva közelében, a fedélzeten tartózkodó három fős személyzet sorsa egyelőre ismeretlen.