Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,20 Ft
Euró
394,99 Ft
Font
467,35 Ft
Bitcoin
68,333 $

Maszkos férfiak nyitottak tüzet partizókra, négy ember meghalt

A szörnyű eset vasárnap délután történt Kaliforniában.

...svg content...Fotó: Unsplash/Elti Meshau
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP a helyi rendőrség közlése nyomán számolt be arról, hogy négy ember életét vesztette vasárnap délután a kaliforniai King Cityben, amikor ismeretlen maszkos fegyveresek egy csoportja tüzet nyitott egy házibuli résztvevőire. A rendőrség később kifejtette, egy ezüst Kia állt meg a ház előtt, majd három férfi kiugrott az autóból, és „több lövést adtak le a parti résztvevőire az előkertben”.

A gyanúsítottak visszaszálltak a járművükbe és elmenekültek a helyszínről. Azonosítani azonban egyelőre nem sikerült őket, mivel mindannyian sötét színű ruház és sötét színű maszkot viseltek. A rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi az elkövetőket. Három férfi a helyszínen életét vesztette, egy életveszélyes sérülésekkel kórházba szállított nő pedig a kórházban hunyt el. Három másik férfi is megsérült, őket kórházba szállították. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.