Marsi Anikó olyan dolgokért is volt férjét hibáztatta, amikről nem tehetett

Fotó: YouTube/TV2 Magyarország
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Kiemelte, ma már nem így gondolkodik, a bocsánatkérés mellett pedig nemcsak Palik László, hanem önmaga miatt is döntött.

Marsi Anikó a Meglepetés magazinnak adott interjújában főként a második házasságáról beszélt, de arról is említést tett, hogy a Palik Lászlóval való válása után önvizsgálatot tartott. Ennek az is a részét képezte, hogy bocsánatot kért tőle mindazért, amit elrontott a 18 évig tartó házasságuk alatt.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

A csütörtöki Mokkában pedig több dolgot is elmondott erre vonatkozóan. Bevallotta, a válás után sokáig érzett sértettséget, de idővel rájött, hogy a negatív dolgok csak útját állják a boldogságának, így el kell engednie azokat. Ezért úgy döntött, találkozóra hívja volt férjét, hogy átbeszéljék a dolgokat.

„Ez egy bocsánatkérés volt a részemről, anélkül, hogy feltéptem volna a régi sebeket vagy elkezdtem volna szőrszálat hasogatni, hogy mi minden történt, meg hogy történt. Ezt a fajta jóvátételt csak egy nagyon intelligens, okos emberrel tudod megtenni” – mondta a híradós a műsorban, amelyből a 24.hu szemlézett.

Ma már másképp látja a dolgokat

Ezt követően az okokról is beszélt, konkrét példákat említve. „Amikor megszülettek a gyerekeink, én úgy éreztem, hogy nagyon sokat vagyok egyedül, mert Laci folyton dolgozik. Éltünk külföldön, és akkor is úgy éreztem, hogy nagyon sokat vagyok egyedül, és ezen borzalmasan sopánkodtam. Vagy mondjuk azon, hogy voltak időszakok, amikor nem volt tévés munkám” – sorolta.

Elmondása szerint ettől teljesen befordult, a kialakult helyzetért pedig a férjét hibáztatta, ám ma már teljesen másképp látja ezeket a dolgokat. „Hát, ma már nagyon nem így gondolom, mert ha felfedeztem volna már akkor is, hogy ő egy rendkívül értelmes ember, akkor meg tudtuk volna ezt beszélni másképpen” – tette hozzá Marsi Anikó.

Ugyanakkor leszögezte, ez nem jelenti azt, hogy bármit is vissza akarna fordítani. Csak azt szerette volna, hogy volt férje tisztában legyen vele, nem kell felelősséget vállalnia olyan dolgokért, amikben nem hibázott. Majd megjegyezte, nem Palik László megbocsátására volt szüksége, hanem hogy ő maga tiszta lappal tudja élni az életét.