Clouds
21 Budapest
Dollár
368,35 Ft
Euró
394,34 Ft
Font
441,48 Ft
Bitcoin
23,093 $

Ilyen szexi 53 évesen Mariah Carey (fotók)

Fotó: Mariah Carey amerikai énekesnő a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók évente rendezett gálája, a Golden Globe-díjak 75. átadóünnepségén a kaliforniai Beverly Hillsben 2018. január 7-én. (MTI/EPA/Mike Nelson)
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mariah Carey évtizedek óta az egyik legvonzóbb nő, és ezt 50 év felett is bizonyítja, imádja őt a kamera, a rajongók pedig még jobban.

Mariah Carey a 60-es évek végén, a 70-es évek hajnalán látta meg a napvilágot, egy egészen különleges korszakban. Mindkét évtized rendkívül egyedi volt, akárcsak a 80-as évek, amikor már tiniként építhette a karrierjét.

Soron kívül USGS: eddig legalább 100 utórengés volt Törökországban

Az igazi karrier csak a 80-as évek utolsó felében indult be számára, ami akkora ívet írt le, melyet álmodni sem tudott volna. 1988-ban indult be a henger, és olyan évtizedek vannak mögötte, hogy azt bárki megirigyelné.

A 90-es évek és a 2000-es évek eleje sok esetben róla szólt, és nem igazi a karácsony, ha a dala nem csendül fel. A kétgyermekes édesanya Nick Cannon oldalán hosszú ideig élt boldogságban, egészen 2016-ig.

Mint a legtöbb kapcsolat, ez is véget ért, de azóta is igyekszik boldog lenni, imádja a gyerekeit, akik a legfontosabbak számára. Már nem ad ki olyan sűrűn dalokat, mint régen, sokkal inkább élvezi az életet, amit maximálisan megérdemel.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2