Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Péntek estére kocsmázni hívják a fiatalokat Magyar Péterék

Az esemény délután 4-kor kezdődik, és egészen hajnal 2-ig tart.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Koós Alexandra

Szerkesztő

„Talpra, Fiatalok! Csatlakozz Magyar Péterhez és csapatához egy laza, bulis estére a Margitszigeten!” – áll a Facebookon megjelent esemény leírásában. Mint kiderült, a párt egy olyan eseményt szervez május 31-én (péntek) estére, „ahol lazíthatsz és feltöltődhetsz, hogy újult erővel vághass neki a nyár előtt meg rád váró feladatoknak”.

A 444.hu hozzáteszi: a Facebook-esemény nem hangsúlyozza túl, hogy egy politikai párt rendezvényére invitál. Egyúttal a leírásából még arra derül fény, hogy az esemény délután 4-kor kezdődik, és egészen hajnal 2-ig tart, „így bőven lesz időd mindent kipróbálni és igazán feltöltődni. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Regisztrálj most, és legyél részese ennek a felejthetetlen élménynek!”. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Megjegyzik, a rendezvény regisztrációhoz kötött, a résztvevők száma limitált, az első ezer regisztráló után lezárják a jelentkezést. Időben érkezni azért érdemes, mert az első ötszáz vendégük welcome drink kupont kap, a részletes programokról pedig folyamatosan töltik fel az információkat, de üzenetben is szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Korábban egyébként arról is beszámoltunk, hogy a Tisza Párt aláírásokat gyűjtött Azahriah harmadik, Puskás Arénában megrendezett koncertje előtt. Emellett Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-képviselője személyesen is megjelent az énekes fellépésén, ahol Rost Andrea opera-énekesnővel fotózkodott.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.