Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Marco Rossi: „Mourinho és a Sevilla rekordjai azért vannak, hogy megdöntsék őket”

A magyar válogatott szövetségi kapitánya izgalmas mérkőzést vár.

Debrecen, 2023. február 14. Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya elõadást tart a Debreceni Egyetemen 2023. február 14-én. A Magyar szívvel olaszként címû díszelõadást a Labdarúgás elmélete és gyakorlata tantárgyhoz kapcsolódó elõadássorozat részeként tartották. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Marco Rossi az UEFA-nak nyilatkozott az esti Európa-liga döntő kapcsán. Az olasz szakember szerint a „tét fontossága visszafoghatja a show-t”, ám úgy véli, hogy a csapatok játékstílusa garancia arra, hogy nem lesz unalmas a meccs.

„Mindkét csapat megpróbál vertikális, direkt játékot játszani, a második labdák és a tizenhatoson belüli párharcok döntőek lesznek” – idézte az olasz mester taktikával kapcsolatos meglátásait az nso.hu. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

„Mourinho és a Sevilla rekordjai azért vannak, hogy megdöntsék őket. Valaki boldog lesz, valaki pedig szomorú, de ilyen az élet” – tette hozzá Marco Rossi.

„A Sevilla elképesztő volt mostanáig az Európa-ligában – ők az El királyai –, Mourinho pedig csodálatos az európai kupadöntőkben – minden kupát megnyert, amit megnyerhetett”.

„Dybalán kívül nagyon szeretem Spinazzolát a Romában: ő olyan játékos, aki sérülések nélkül a világ egyik legjobb balszélsője lehetett volna. Meghatározó játékos lehet ma és Pellegrini is. Ha jó napja van, Ocamposnak nagyon vigyáznia kell vele. Szeretem en-Neszirit és meg kell nézni, hogy Lamela játszik-e”  – fogalmazott Rossi.