Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

Márciusban debütálhat a piaci rést betöltő iPhone 9

A legfrissebb hírek szerint az Apple februárban kezdni el a készülék gyártását, amelynek bemutatójára egy hónappal később, márciusban kerülhet majd sor.

Smart

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A gyártási feladatok várhatóan megoszlanak majd a tajvani Foxconn, Pegatron Corp. és Winston Corp. vállalatok között, ám, hogy pontosan mi is készül majd a gyáraikban, arról egyelőre ellentmondásos hírek érkeztek.

Egyes jelentések szerint az iPhone 9 egy iPhone 8-szerű dizájnnal, Touch ID-val ellátott home gombbal, 4.7 colos kijelzővel és az iPhone 11-ben is megtalálható Apple A13 Bionic chipsettel érkezik. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

Egy másik forgatókönyv szerint az új készülék megkapja az iPhone 8 dizájnelemeit, ám a home gomb helyett Face ID érkezik és a kijelző mérete is 5.4 colosra nyúlik, aminek 2020-ban lássuk be, sokkal több értelme lenne.

A megfizethető árú készüléknek tartott iPhone körüli pletykák régóta keringenek már a sajtóban, először 2017-ben hallhattunk róla, amikor 2018-as bemutatót emlegettek, majd miután ez nem történt meg, 2019-ben újrakezdődött a történet. Most azonban egyre több jel utal rá, hogy valami történni fog, már csak azért is, mert rengeteg olyan felhasználó van még, akik a kisebb kijelzővel rendelkező telefonokat kedvelik.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.