Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Marbelláról jelentkezett be Sarka Kata és csinos barátnője

Jelenleg Marbellán tartózkodik Sarka Kata a barátaival, ahol láthatóan remekül érzik magukat, és mint mindig, csinosan, trendiek.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Marbella egy nagyon népszerű üdülőhely Spanyolország déli részén, ahol minden adott ahhoz, hogy az ember kicsit elvonuljon a zajoktól. Egy igazán kedves helyszínről beszélünk, amit a spanyolok is kedvelnek, nemcsak a külföldiek. Összességében repülővel alig pár óra alatt megközelíthető a tengerparti város, amiben nem csalódhatunk.

Melegebb van most Marbellán, mint idehaza, kellemes 18°C körüli hőmérséklet fogad bennünket, és a hangulat is egészen más. Ott már javában készülnek a nyári szezonra, ami mindig rendkívül sűrű és izgalmas, de ebben az időszakban is érdemes kilátogatni, annyira magával tudja ragadni az embert az ottani életérzés. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Sarka Kata, aki csúcsformában van, szintén szeret utazni, világot látni. Miamiban is többször járt már az évek alatt, ahol ugyancsak önfeledten hódolhat az egyik legkedvesebb hobbijának, a futásnak. Egészen különleges érzés a parton futni a melegben, bár Miami messze hangosabb, mint Marbella.

Ez a spanyol kis város valóban a nyugalom szigete, és mint azt jeleztük is, nemcsak a nyári szezonban érdemes ellátogatni oda, amikor minden tele van. Kata a barátaival közösen élvezi ezeket a spanyol pillanatokat, és mint mindig, most is megadták a módját a megjelenésüknek, rendkívül csinosan jelentkeztek be.

Kata barátnőjét is említsük meg, aki hozzá hasonlóan nagyon nagy formában van. Az elmúlt napokban is együtt edzettek, és abszolúte topformában vették az irányt Spanyolország felé. Ezúttal sem hibáztak, minden kiegészítő passzol a szettjeikhez, míg a követők sorra dicsérik őket, teljesen érthető módon.