Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Már Marine Le Pen pártja is igent mondott Orbán Viktorék frakciójára

Marine Le Pen pártja is úgy döntött, hogy csatlakozik Orbán Viktor frakciójához, ami egyre csak duzzad.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j) Andrej Babis korábbi cseh kormányfõvel, az Elégedetlen Polgárok Akciója (ANO) párt elnökével tárgyal Bécsben 2024. június 30-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktorék frakciója rendkívüli gyorsasággal növekszik, és egyre jelentősebb erőt képvisel. Ez pedig valós veszélyt jelent a riválisoknak Brüsszelben, akik először csak nevettek a kezdeményezésen, mára viszont már más a helyzet.

Jól látható módon egyre nagyobb nevek lépnek be a frakcióba, és ugyan Magyar Péter is pikírten fogalmazott a bejelentés után, azóta ő sem nyilatkozik erről igazán. Hidvéghi Balázs, az Európai Parlament független képviselője, a Fidesz korábbi kommunikációs igazgatója erősítette meg, hogy a francia Nemzeti Tömörülés is csatlakozik a Patrióták Európáért frakcióhoz. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

„Ezzel már kilencre nőtt a tagok száma és még nincs vége! Brüsszel végre meg fogja hallani az emberek hangját” – idézte az Index Hidvéghit, hozzátéve, Jordan Bardella, a párt elnöke jelentette be a csatlakozást.

Noha csak június 30-án volt a nagy bejelentés az új frakcióról, ami Patrióták Európáért néven fut, lassan tízen vannak a szövetségen belül. Még Matteo Salvini is arról beszélt, hogy dolgoznak a csatlakozáson, akik szintén nagy erővel bírnak.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.