Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,557 $

Már kiválaszthatták Carlo Ancelotti utódját a Real Madridnál

Ezt a szezont még biztosan a Blancók kispadján tölti az olasz mester.

MTI/EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A Sky Sports információi szerint a Real Madrid a Bayer Leverkusen jelenlegi trénerét, Xabi Alonsót szemelte ki a kispadra a következő idénytől kezdve. Alonso még játékosként sikeres éveket töltött el a csapatnál.

2009 és 2014 között volt a Real Madrid játékosa, ahol bajnokságot és Bajnokok Ligáját is ünnepelhetett, edzőként a csapat U13-as együttesét irányította, mielőtt a Real Sociedad B-hez, majd a Bayer Leverkusenhez került. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Alonsót korábban a Tottenham csapatával is szóba hozták, ám végül a gyógyszergyáriak kispadján kötött ki, ahol ütőképes csapatot formált, és a tavalyi 6. hely után idén eddig még veretlenül állnak a Bundesliga második helyén.

Habár Carlo Ancelotti korábban úgy vélekedett, hogy a Real Madridot követően nyugdíjba vonul, Fernando Diniz kinevezése ellenére is van rá esély, hogy végül Brazília válogatottjánál láthatjuk majd a következő évtől.

Mindazonáltal Diniz eddig úgy tűnik, hogy sikeres munkát végez a brazilok kispadján, azonban várhatóan csupán a jövő évi Copa America végéig marad, illetve Carlo Ancelotti érkezéséig.