Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

A Manchester United klublegendája szerint az Arsenal „kifogyott a lendületből”

TÉMÁK:
#Arsenal #Roy Keane
MTI/EPA/NEIL HALL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Roy Keane véleményezt az Arsenal gyengélkedésének lehetséges okait.

A Brighton ellen elszenvedett háromgólos hazai vereséggel gyakorlatilag eldőlt, hogy az Arsenal hosszas versenyfutást követően a hajrában végül lemarad a bajnoki címről. Roy Keane szerint ennek megvannak a maga okai.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A Manchester United egykori oszlopos tagja úgy vélekedett, hogy az Arsenal elmúlt fordulókban mutatott teljesítményromlása mögött a fizikai és mentális fáradtság állhat – írja a Sky Sports.

Keane ugyanakkor meg is védte az Ágyúsokat, elmondta, hogy nem lehetnek velük szemben túlságosan kritikusok, hiszen fantasztikus szezont produkáltak, annak ellenére, hogy a vége nem sikerült.

Hozzátette, várható volt, ha a szezon végére érnek, a fáradtság mellett pedig sérült játékosok hiányával is meg kell küzdeniük, akkor nem fogják tudni tartani a tempót a Manchester Cityvel.

Keane szerint az Arsenal számára kulcsfontosságú, hogy erősítsenek a nyáron. Úgy véli, legalább négy-öt játékosra lesz szükségük, a City ennyivel jobb jelenleg, és ennek is köszönhetik, hogy ennyire jól bírják a bajnokság utolsó szakaszát a sorozatterhelés ellenére is.