Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

Májusban érkezhet az Android 11 operációs rendszer

Kiderült, pontosan mikor tartja fejlesztői konferenciáját a Google, melyen várhatóan az operációs rendszer új verziója is bemutatásra kerül.

Smart

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A korábbi évekhez hasonlóan idén is megrendezi I/O néven ismertté vált fejlesztői konferenciáját a Google. Az eseményre május 12-14 között kerül sor a kaliforniai Montain View-ban, a meghívottak pedig több érdekes bejelentésnek is tanúi lehetnek.

Bár a konferencia az esetek többségében olyan témákat taglal, melyek a különböző alkalmazás,- rendszer- és szoftverfejlesztők számára érdekes, időnként a széles tömegek számára hasznos információk is elhangzanak, és vélhetően most sem lesz ez másképp, hiszen az előrejelzések szerint jó esély mutatkozik rá, hogy az Android operációs rendszer 11-es verziója is bemutatkozik.

Mivel az Android 10 csak tavaly szeptemberben vált elérhetővé a felhasználók előtt, a 11 kiadásával kapcsolatban reménykedni sem érdemes. Ettől függetlenül a rendszer működéséről illetve új funkcióiról beszámolhat a Google, ennek pedig minden bizonnyal sokan örülnének, ugyanis a vállalat mindeddig igencsak szűkszavúnak bizonyult.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a nyugdíjasokat is magukra hagyta

A Fidesz főpolgármester-jelöltje éles kritikákkal illeti Karácsony Gergelyt, most épp az idősebb emberek kapcsán.