Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Lenyűgözően mutat Majoros Hajni ebben az egyrészes fürdőruhában

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Majoros Hajni továbbra is nagy formában van, és mindezt két gyermek nevelése mellett mondhatja el magáról, amivel erőt adhat a többi édesanyának.

Talán nem túlzunk, ha azt mondjuk, Majka és Hajni kapcsolata az egyik legharmónikusabb a sztárok világából. Ráadásul hosszú évek óta alkotnak egy párt, amivel bizonyítják, hogy vannak még igazán jól működő kapcsolatok.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Isten színe előtt is összekötötték az életüket, és az esküvőjük ugyancsak csodálatosra sikeredett. Sokan irigykednek rájuk, a boldogságukra, az életükre, hiszen remek mintaként szolgálnak, lehet ezt így is.

Továbbra is megvan közöttük a szerelem, a két gyermekük pedig boldogabb már nem is lehetne. Remek nevelésben részesülnek, sportolnak, tanulnak, játszanak, koncertre járnak, nagyon szép gyerekkort biztosítanak nekik a szülők.

Az utazások sem maradhatnak el, legutóbb egy nagyon távoli helyszín felé vették az irányt, ami sokak nagy álma. A Seychelle-szigetek maga a földi paradicsom, gyakorlatilag semmihez sem hasonlítható.

Hajni is élvezi a napsütést, a jó időt, a különleges környezetet, és mindezt remek formában teszi. Az egyrészes szett is kiválóan áll rajta, jó így együtt látni őket, hogy ilyen boldogok és kiegyensúlyozottak.

Még több bulvár: Molnár Anikó is nagyot csalódott Czutor Zoliban a kutyás-petárdás kijelentése után