Eddig nem látott szelfi Majkáék nagy esküvőjéről

Fotó: Instagram/Majoros Péter
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 21. - 23:50

Tilla is jelen volt a nagy napon, ez nem is lehetett kérdés, remek a kapcsolata Majkával, sokat dolgoztak együtt a TV2-nél.

Vannak páran, akik Magyarországon is képesek voltak megvalósítani az „amerikai álmot”, és nagyon mélyről törtek fel a csúcsra. A megfelelő időben mutatták meg a tehetségüket, és onnan már nem volt megállás.

Kitartásuknak köszönhetően sorra kapták a nagyobbnál nagyobb lehetőségeket, és ez Majka esetében sem volt másképp. A rapper karrierje a televízióssal lett teljes, és ezen a területen is az egyik legnépszerűbb lett.

Miután a családjában is minden rendben van, rendkívül boldog lehet, talán erre gondolunk, ha szóba kerül, hogy „tökéletes élet”. Nyilván minden ember életében vannak nehéz időszakok, de a család ott van mögötte, ahogyan az volt Peti esetében is, amikor például a COVID padlóra küldte.

Séfek Séfe: az egyik versenyző „nagyon szexuálisnak” nevezte Tóth Gabi férjét

Ezt már sikerült maga mögött hagynia, és nemrég elvette élete párját, akit nagyon régóta hívhat a szerelmének, és gyermekei édesanyjának. Az egyik legjobban várt esemény volt, amelyről egyre több képet osztanak meg.