Dollár
421,91 Ft
Euró
408,07 Ft
Font
457,99 Ft
Bitcoin
19,195 $

Az egyik legaranyosabb családi fotó Majkáékról

Fotó: Instagram/Majoros Péter
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 6. - 19:37

Bődületes sebességgel növekednek a gyerekek, de ez így van rendjén, majd lassan arra eszmélhetünk, hogy Majka és Hajni az érettségin szorít a srácoknak.

Az egyik legjobban működő duó a sztárok világából Majka és Hajni kapcsolata, nagyon sokan szeretik őket. Mondhatni az egykori való világos sztár megvalósította az amerikai álmot Magyarországon, és mélyről felkapaszkodván rendkívül sikeres lett.

Soron kívül Fürjes Balázs: a futball hazatér, Magyarország újra csúcsra érhet (videó) 

Össze sem lehet hasonlítani a régi életét a mostanival, és természetesen Hajni is hozzájárult ehhez. Majka hálás lehet, hogy egy ilyen stabil társ van mellette, aki még mindig egy rendkívül csinos, szép és vonzó nő.

Őt is imádják a követők, több százezren vannak, és az aktív követőtábor is hatalmas. Majkát például már 561 ezren követik az Instagram oldalán, de nemcsak ezen a területen az egyik legnépszerűbb.

Tóth Andi elárulta, Marics Peti nagyon kitartó volt

A Sztárban Sztár leszek! sztárja boldogabb nem is lehetne, mindene megvan, ami csak lehet, a két fia sokat nőtt az elmúlt időszakban. Az idősebbik már az Újpest igazolt játékosa, és könnyen lehet, hogy karriert csinál a liláknál.

Lapozó: 1 2