Majka Gucciban, egyszerűen imádja, ez már szerelem

Fotó: Majka (Majoros Péter) énekel a Majka & Curtis zenekar koncertjén az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 14-én. MTI/Vasvári Tamás
not image

Takács Petra

2022. június 23. - 18:41

Ahogyan Majka fogalmazott, Hajni mellett van egy másik állandó szerelme, amit letagadni sem tudna, hiszen szinte mindig rajta van.

Ha megnézzük az elmúlt 10-20 évet, tisztán látni, hogy többek között Majka stílusa is átalakult, bár nem olyan drasztikus módon. Egyrészt más idők járnak, mint a 2000-es évek elején, másrészt Majka is változott a kora miatt.

Ezzel együtt még mindig fiatal, és mindig az számít, hogy odabent hány évesnek tartjuk magunkat, illetve mennyire vagyunk fittek. A rapper jó formában van, bár a koronavírus igencsak padlóra küldte, még kórházban is volt miatta.

Nem volt egyszerű visszatérnie a régi életéhez, a megszokott ritmusához, ám végül sikerrel járt. A sportról sem mondott le, és még mindig nagy szerelmese a labdajátéknak, nemcsak a televízión keresztül.

Curtis egy nagyon-nagyon komoly luxusórával a kezén üzent

A divatot sem veti meg, a különböző műsorokban is nagyon trendin szokott megjelenni. Van egy kiegészítő, ami szinte a védjegyévé vált, enyhe túlzással mindig rajta van, mint a Matrix filmben a szereplőkön a napszemüveg.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.