Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Majka kint lesz a Barcelona-Real Madridon a fiaival (videó)

Fotó: EPA/German Parga
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Eljött a nagy nap, amikor a Barcelona újra összecsap a Real Madriddal, amit Majka és fiai a helyszínen fognak figyelemmel követni.

Aki kicsit ismeri Majkát, az tudhatja róla, hogy nagy futballrajongó. Idehaza az Újpestért dobog a szíve, és nem elképzelhetetlen, hogy a nagyobbik fia lesz az első a családban, aki pár év múlva bemutatkozik a felnőtteknél.

Soron kívül Ötöslottó: megvannak a legújabb nyerőszámok

Ha pedig külföldi csapatokról van szó, Majka a Manchester United rajongója. Nem panaszkodhat, mert Ten Haggal már nyert egy kupát a világ legnagyobb csapatának tartott alakulatával, és ezzel együtt az Európa-ligában, valamint az FA kupában is versenyben vannak.

Van miért izgulniuk, és természetesen a spanyol futballt is figyelemmel követi. A fiai ugyancsak imádják a játékot, akik egy igen különleges ajándékot kaptak, két mérkőzést is megnézhetnek Barcelonában.

Szombaton az Espanyol meccsével melegítettek, ugyanis a Barca városi riválisa hazai pályán játszott a Celta Vigo ellen. Más kérdés, hogy 3-1-re kikaptak, de így is nagy élmény lehetett a lelátóról figyelni az eseményeket.

„Ma Espanyol, holnap Barcelona!!! Fiús hétvége” – írta a posztjában Majka a Barca-Real Madrid előtt, ami a bajnoki címről fog dönteni, mert ha a királyi gárda nem gyűjti be a három pontot, már túl nagy lesz a differencia közöttük, ami jelen állás szerint 9 pont.