Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Kijevből üzent Magyar Péter: orosz repülőgépek tartanak az ukrán légtér felé

Magyar Péter sem érezheti magát biztonságban, miután jelenleg a háború sújtotta Ukrajnában tartózkodik.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke, Rost Andrea operaénekes és Nagy Ervin színművész (b-j) a párt rendezvényén a budapesti a MOM Sport rendezvényközpontban 2024. július 6-án. MTI/Hegedüs Róbert
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter útja nem volt problémamentes Kijevbe, egy alkalommal légiriadó miatt kellett félreállniuk. Ilyenkor mindig fennáll annak a veszélye, hogy becsapódik egy rakéta, ami sok emberéletbe került már Ukrajnában.

Végül megérkezett a Tisza Párt vezetője az ukrán fővárosba, de számos biztonsági előírást kell betartania. Emiatt beszélt arról, hogy biztonsági okokból az első bejelentkezésüket csak 11 óra körül tarthatják meg, és jelenleg orosz gépek tartanak az ukrán légtér felé, aminek ugyancsak megvannak a maga veszélyei. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

„Kijevben, a háború több tízezer ukrán áldozatának emlékfalánál. Az első élő bejelentkezésünkre biztonsági okokból magyar idő szerint 11.00 óra körül kerül sor. Jelenleg orosz repülőgépek tartanak az ukrán légtér felé, légiriadó esetén a bejelentkezésünk csúszhat.” – üzent Kijevből Magyar Péter a Facebook oldalán.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.