Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,937 $

Döbbenetes döntést hozott Tóth Gabi

Tóth Gabi hozott egy igen merész döntést a Sztárban Sztár leszek!-ben, ami hallatán Majka is csak nézett maga elé.

Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi ismét főszerephez jutott, aki csak úgy ontja magából a szexi fotókat a közösségi médiában. Rendkívül vonzó, sok dicséretet kap, de a támadások sem maradnak el, míg a volt párja és férje, Krausz Gábor készül a Dancing with the Stars új évadára.

Gabi a Sztárban Sztár leszek!-ben szerepel, a TV2 egyik arca, és most hozott egy olyan döntést a középdöntőben, amivel Majka igencsak nem értett egyet. Már előtte is összekaptak, de ez most sok volta rappernek. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

Történt ugyanis, hogy Magdics Gréta színpadra lépett, és 15 évesen akkorát énekelt, mint sok más profi soha. Már a válogatókon is meggyőző volt, és végül Gabi csapatába került, ám az énekesnő a kora miatt nem adott neki széket.

Pontosabban mondva a tapasztalatlansága okán, mert ugyan a hangjával maximálisan elégedett volt, a színpadi jelenléttel már nemigazán. Attól tart, hogy a verseny rövidsége miatt nem tudná kihozni belőle a maximumot.

Majka messze nem értett egyet Gabival, aki azt mondta, ott a lehetőség, adjon neki széket a rapper. Majka szerint női mesterre lenne szüksége a lánynak, hogy megtanítsák neki ezeket a dolgokat, míg a fiatal énekesnő láthatóan nagyon csalódott volt.

Megszavazták a kárpátaljai magyarok nyelvhasználati jogát visszaállító törvényt

Mostantól a magánkézben lévő iskolák és egyetemek az EU bármelyik hivatalos nyelvén oktathatnak.