Clouds
21 Budapest
Dollár
359,46 Ft
Euró
390,10 Ft
Font
444,07 Ft
Bitcoin
22,771 $

Macskanőnek öltözött Nicole Scherzinger, kiakadt a szeximutató

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nicole Scherzinger egyik pillanatról a másikra képes átalakulni, akár Macskanővé, amire nem sokan képesek ezen a szinten.

Sok olyan egyedi tulajdonság van, amiért szeretjük a nőket, egyfajta megmagyarázhatatlanul működő mágnesként működnek. Időről időre olyan nőkkel találkozunk az életünk során, akik több mint különlegesek.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Nem tudjuk, mit érzünk ilyenkor, csak azt vesszük észre magunkon, hogy a nő irányít. Sok esetben ez valóban így van, bármennyire is sok férfi ennek az ellenkezőjét gondolja. Rengeteg olyan helyzetet tapasztalni, amikor igenis a nők irányítanak, és úgy alakítják a dolgokat, hogy az ideális legyen.

Férfiak milliói élnek álomvilágban, miközben a nők csak kuncognak a háttérben, mert az erősebbik nem teljesen más gondol, mint a valóság. A kisugárzás az, ami ennek az egésznek igazán megadja a sava-borsát.

Exatlon Hungary All Star: összegyűltek a korábbi versenyzők az első adásra, micsoda csapatkép

Nicole Scherzinger egy végtelenül erős kisugárzással rendelkező nő, akit nagyon-nagyon magasan jegyeznek a vonzó nők között. Ez sem véletlen, ahogyan az sem, hogy bármikor képes átalakulni, most például hirtelen fel sem ismertük.

Lapozó: 1 2